Domů / PR / Máte chuť na bezmasé jídlo? Zajděte do pražského bistra Green Table

Máte chuť na bezmasé jídlo? Zajděte do pražského bistra Green Table

Že zelenina je zdravá a naše tělo ji potřebuje, to je známá věc. Ne každý si však dopřává potřebné porce. Většina z nás je zvyklá připravovat si zeleninu jako salát. Málokdo ji využívá jako přílohu nebo dokonce hlavní chod. Sezonní zelenina se dá upravovat různými způsoby. Díky tomu je její nabídka pestrá, zdravá a chutná. Nemáte čas vařit nebo se vám nechce experimentovat se zeleninovými pokrmy? Pak je nejvyšší čas zavítat do Green Table.

Green Table – vegetariánské bistro nejen pro vegetariány

Chcete-li ochutnat pokrmy připravované ze zdravé zeleniny, zavítejte právě do tohoto bistra v Praze. Je to místo, kde můžete ochutnat změnu. Jedná se o moderní gastronomii udržitelného směru, která se zaměřuje na lokálnost a sezónnost. Bistro nabídne nevšední zážitek vašim chuťovým buňkám a ještě navíc budete jíst zdravě a ohleduplně k přírodě a životnímu prostředí. To stojí za vyzkoušení.

Bistro vyznává udržitelnost, lokálnost a sezónnost a denně čerstvé a zdravé jídlo. Může to být třeba grilovaná zelenina.

Udržitelnost se týká neplýtvání jídlem ani energiemi. Saláty a bylinky pro vaření poskytuje přímo na místě hydroponická farma. Ta zajišťuje produkci bez postřiků během celého roku.

Lokálnost a sezónnost spočívá v nabídce pestrého výběru vegetariánských pokrmů připravovaných ze surovin v nejvyšší kvalitě. Ty dodávají pečlivě vybíraní lokální dodavatelé. Jídelníček je sestavován podle nabídky sezónních surovin, každý týden.

Těšit se tak můžete na každodenní čerstvé a zdravé pokrmy. Ty se připravují pouze z velmi kvalitních surovin rostlinného charakteru. Čekají tu na vás pečená zelenina a další zajímavé a originální pokrmy. Můžete se tak přesvědčit, že i rostlinné pokrmy mohou chutnat dobře. Nechte hýčkat svoje chuťové pohárky a vydejte se do bistra ochutnat místní nabídku.